понеділок, жовтня 01, 2018

Цей дивосвіт – БІБЛІОТЕКА...



Щороку, 30 вересня, в нашій країні традиційно відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Цей день присвячений вічному слову, духовній їжі – книзі та її вірному хранителю – бібліотекарю.  
Зараз сучасна бібліотека – це не лише книгозбірня, а й відкритий кожному безмежний інформаційний світ. Для більшості людей-книголюбів, які прагнуть постійного розвитку та вдосконалення, бібліотеки – це невід’ємна частина їхнього життя. Тому не дивно, що День бібліотек охоплює широку верству населення українців, має державну підтримку та визнання.
Напередодні цього чудового дня, святково прибраний читальний зал Ковельської центральної районної бібліотеки був переповнений. Адже, тут зібрались бібліотекарі міста та району, щоб відзначити своє професійне свято.
Прибули й ті, хто прагнув щиро привітати винуватців свята, а саме: голова Ковельської РДА Віктор Козак, начальник відділу культури РДА Тетяна Матяшук, головний редактор газети «Вісті Ковельщини», заслужений журналіст України Микола Вельма, настоятель храмів УПЦ КП с.Колодяжне та с.Любитів протоієрей Іван Оринчак.
Особливо приємними були вітання від нашого директора Ковельської ЦБС, заслуженого працівника культури України Божик Галини.
За сумлінну працю та особистий внесок в розвиток бібліотечної справи, кращі бібліотекарі отримали особисті привітання від представників влади, грамоти, подяки відділу культури РДА та центральної районної бібліотеки.

Протягом урочистостей для працівників бібліотечної галузі звучали численні пісенні дарунки й вітання від працівників районного будинку культури та окремих виконавців.


Тож, ми також вітаємо всіх колег зі святом, бажаємо міцного здоров’я та оптимізму, творчої наснаги та нових ідей, цікавих книжних новинок та вдячних читачів, а також, віри, надії, любові!!!