понеділок, лютого 15, 2016

Зігріє серце солдату валентинка любові моя


     
     Напевно, для кожного з нас відчувати любов, так само важливо як і дарувати її іншим. Наша любов буває різною: до близьких та рідних, до друзів та колег, до дітей та Батьківщини.
 Зважаючи на те, які складні часи досі переживає наша країна, як мужньо борються за її незалежність наші солдати, ми вважаємо, що вони, найбільше заслуговують відчути беззаперечну любов, увагу, тепло та підтримку кожного українця. Тому, чудовою нагодою висловити свої почуття для нас є День Святого Валентина.
Лютневого недільного дня, 14 лютого, ми запропонували юним відвідувачам бібліотеки долучитися до створення патріотичних «валентинок», які будуть передані українським воїнам. Ця ідея сподобалась дітям і вони з радістю погодились допомогти.
Всі учасники були досить активними: хтось малював сердечка на підготовленій тканині, хтось їх вирізував, а хтось наклеював червоні наліпки уже на майже готові «валентинки». Погодилась професійно зшити обидні блакитно-жовті половинки 25-ти сердечок ковельська майстриня Ніна Василівна, за що ми їй дуже вдячні.
Також, від імені всіх учасників заходу був написаний лист солдатам, в якому висловлюється наша спільна підтримка, повага та велика вдячність за їх хоробрі вчинки.
Тож, бачимо, що до цієї клопіткої, але приємної роботи було залучено чимало людей, які вкладали часточку своєї душі у кожну «валентинку» і яким зовсім не байдужа доля України і її захисників. І ось такі гарні валентинки у нас вийшли.
 Ми переконані, що ця година творчості «Зігріє серце солдату  
валентинка любові моя»
  не пройшла марно.
Адже, такі на перший погляд сувенірні дрібнички, стануть оберегом для бійців. Вони нестимуть тільки позитивну енергію, зігріють домашнім теплом, підтримають їх патріотичних дух та будуть поштовхом до перемоги з вірою в те, що їх з нетерпінням чекають, люблять, за них моляться.