четвер, січня 31, 2019

В полоні січневих свят


Ось і підходить до завершення календарний січень – радісний, веселий і дивовижний місяць зими, що порадував нас великою кількістю свят. В ці зимові дні дорослі з нетерпінням чекали вихідних та відпочинку, а діти – канікул, розваг та подарунків.
А ще, це час був насичений відтворенням давніх звичаїв і традицій українців. Адже, в святкові дні кожен з нас чекав незвичайних, але таких бажаних гостей: Діда Мороза та Снігуронькою, колядників, щедрівників, посівальників.
Дуже приємно, що під час свят наші користувачі не забули відвідати улюблену бібліотеку, більше того, виявляли особисту ініціативу в проведенні масових заходів. 
   Значна кількість молоді та дітей взяла активну участь в проведенні тематичних заходів, які ми нещодавно описали у блозі: вітальна програма "Різдвяна зіронька зійшла", диво-подорож "Зимова круговерть"; свято державного рівня  День Соборності України, тощо.
Також, приємними візитами нас порадували: різдвяні колядники – церковних хор парафіян храму Покрови Пресвятої Богородиці, юні щедрівники та посівальники – Шворак Артем, Мельник Назар, а також, отець Іван  настоятель місцевого храму ПЦУ, який з нагоди свята Водохреще здійснив обряд освячення нашої книгозбірні.
Тож, щиро дякуємо всім, всім друзям, читачам, користувачам, відвідувачам бібліотеки за допомогу і підтримку, чудовий настрій і нові ідеї, бажання ще більше працювати для вас!