понеділок, грудня 23, 2019

День Святого Миколая 2019 р.

Вже доброю традицією стає відзначати День Святого Миколая у стінах нашого українського храму Покрови Пресвятої Богородиці с.ЛюбитівАдже, це свято є частиною релігії, культури, звичаїв в Україні, що відроджуються й які необхідно знати.
Звичайно, свято у храмі розпочалося зі спільної молитви, яку очолив його настоятель протоієрей Іван Оринчак.
Ну а далі, наші юні користувачі бібліотеки, які також є активними учасниками недільної школи, демонстрували свої таланти перевтілившись у традиційних героїв: Св. Миколая, Ангелів, Зірочок, Нічку, Вітра, Чортика та інших.

Під час заходу, всі прихожани храму побачили цікаву сценку про неслухняних школяриків, боротьбу добрих та злих сил, які намагались завадити приходу Святого, слухали віршовані привітання та різні побажання з вуст ведучої вечора та наймолодших учасників свята.

Важливо згадати, що підготовку до урочистого дня діти почали заздалегідь: вивчали свої ролі, вітальні вірші-побажання, пісні, приходили на репетиції, готували костюми, за це ми їм та підтримку їхніх батьків безмежно вдячні.

За всі свої старання та слухняність діти отримали солодкі подарунки від доброго та милосердного Святого Миколая, а ще чудовий настрій, гарні емоції. Всі інші дорослі, батьки та рідні учасників, пишались своїми дітлахами й насолоджувались дійством. Свято пройшло яскраво, весело і позитивно як для його учасників, так і для глядачів.