суботу, березня 09, 2019

Свято жінки і весни, свято ніжності й краси...


В п’ятницю, 8 березня, урочиста зала Любитівського Будинку культури зібрала чимало людей, що прийшли зустріти весняне свято приурочене прекрасній та ніжній статі – Жінці.

Тож, після щорічного звіту голови сільської ради Віктора Павлова, розпочався святковий концерт.
Традиційно, першими свої найщиріші вітання висловили ведучі вечора: Тарасюк Ольга та Мельничук Олександр.
Згодом, до слова було запрошено настоятеля храму с. Любитів Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ, Ковельського рай. деканату, протоієрея Івана Оринчака, який благословив захід привітавши жителів прекрасної половини з весною, прочитав їм свого власного вірша про любов і повагу до жінки, нагадав про Неділю Прощення, в якій кожен має позбутися взаємних образ, щоб ввійти у Великий Піст!
Далі юні аматори сцени та дитячі колективи художньої самодіяльності даного будинку культури дарували всім присутнім глядачам численні музичні композиції: «А роси падають в траву», «Мамо любов», «Найкраща бабуся», «Мамині очі».
Цікавими були хореографічні номери: «Калина» – запальний танець у виконанні школярок 7-9 кл. і ніжно-трепетний танок дівчаток 5 кл. під символічною назвою «Мамо».
Постаралися вразити й розвеселити жіночу половину залу й хлопці, демонструючи смішні танці та сценки взяті з сучасного життя молоді. 
А ось молодші юнаки, порадували своїх мам, сестер та бабусь поетичними вітаннями.
По завершенні святкового вечора, приємною несподіванкою для присутніх жінок стали весняні гілочки з "котиками", подаровані учасниками концерту. 
Свято вдалося на славу, адже, програма було насиченою, цікавою та різноплановою. 
За чудовий настрій і атмосферу щиро дякуємо всім організаторам та учасникам дійства.