неділю, квітня 12, 2020

Увага! Запрошуємо стати учасником віртуальної виставки-конкурсу «Світле свято Великодня!»

Увага всім юним друзям нашої бібліотеки! 

Як нам всім відомо, карантин в Україні та й в багатьох інших країнах світу продовжується. Дорослим і дітям важко, але необхідно залишатися вдома навіть напередодні величного свята Великодня. Тож, щоб якось відволіктися від похмурих думок і смутку, наша бібліотека оголошує віртуальну виставку-конкурс «Світле свято Великодня!» для дітей різного віку.


Мета конкурсу – залучити якомога більше дітей до розвитку творчих здібностей, спонукати та зацікавити їх до покращення  своїх  знань щодо звичаїв і традицій свята Пасхи, викликати у юних конкурсантів світлі думки й позитивний настрій.

Умови конкурсу дуже простіпотрібно лише зробити малюнок із тематикою свята, сфотографуватися і надіслати нам до вівторка (21.04.2020 р.) у приватному повідомленні фейсбук сторінки «Бібліотека-філія С.Любитів» (https://www.facebook.com/profile.php?id=100032205010141).

Всі дитячі фото із малюнками будуть одночасно виставлені на нашому блозі і на сторінці фейсбук. Фото, яке протягом тижня набере найбільше лайків, зробить його власника переможцем!

Тож, запрошуємо всіх бажаючих до участі в даному віртуальному заході, бажаємо успіхів та творчого натхнення!!!