неділю, лютого 20, 2022

Великим героям – маленької сотні!

На шляху до незалежності, багатостраждальному народу України завжди доводилось проливати кров своїх мужніх захисників і патріотів. Серед сміливців та відчайдух, що боролися за нашу волю, демократичні цінності та майбутнє, є Герої Небесної Сотні.

Так, вони боролись і, на жаль, загинули, але стали символ незламності та джерелом натхнення для український воїнів, які нині захищають Україну, військовослужбовців та всього українського народу.

Небесна сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і наш душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. Тож, для нас є святим обов’язком пам’ятати і вшанувати героїв!

20 лютого, в День пам'яті Героїв Небесної Сотні, в нашій бібліотеці, присутні відвідувачі переглянули тематичну виставку літератури "Небесна Сотня з нами", згадали найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності, а юні читачки Романюк Анна та Герасимчук Ліна тримаючи свічки пам'яті в руках, продекламували вірш протоієрея Івана Оринчака еликим героям – маленької сотні" (переглянути відео-декламацію можна за посиланням:

https://www.facebook.com/100032205010141/videos/646756876600066).

                    Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них!