понеділок, грудня 29, 2014

Новорічна казка знову ожила

     Прихід Нового року – улюблене свято усіх поколінь: найяскравіше, найвеселіше, найчарівніше! Найбільші враження від свята, звичайно ж, отримують діти. Немає нічого прекраснішого, ніж дитяче сприйняття і очікування дива новорічної ночі: прихід Діда Мороза, подарунки, що з'являються під ялинкою, казкові персонажі на дитячому святі, море солодощів і сюрпризів... 
      Ось таким дивовижним і загадковим пройшов новорічний ранок у святково прикрашеному фойє Любитівського Будинку культури.
   Розпочалося дійство із привітань ведучої Кущик Катерини зі святом усіх присутніх малюків та їх батьків. Далі поспішив розпочати своє слово і вступити в свої законні права Новий рік, якого майстерно зіграв Мілянчук Артем. Не забарилися з приходом свята й маленькі сніжинки, роль яких виконували: Варчин Інна, Вовчик Анна, Матвіюк Ельвіра, Мілянчук Олена. 
 
    Невдовзі, добру та святкову атмосферу вирішили перервати непрохані гості: Баба Яга із своїм помічником Розбійником. Вони спробували присутніх дітей переманити на свій бік, взявши їх у своє розбійницьке військо. 
    На щастя, на допомогу чемним дітлахам, прийшла добра Фея, яка з допомогою чарівної палички, зачарувала злих героїв. І більше вони не могли опиратись чарівним звукам новорічних мелодій, а навпаки, запрошували усіх до танцю. Добре повеселившись, Баба Яга і злий Розбійник передумали псувати усім свято, а вирішили залишитись й долучитись до проведення веселих ігор та вікторин.  

Незабаром почувся голос довгоочікуваної Снігурочки, яка гуртом із дітками, викликала головного й такого бажаного гостя свята – Діда Мороза
А далі усі присутні малюки у яскравих та казкових костюмах разом зі своїми улюбленими героями грали в різноманітні ігри, водили хороводи, проводили танцювальні конкурси, співали, відгадували загадки.
 
Наприкінці новорічноко ранку, наймолодші винуватці святкових подій, розповідали вірші Діду Морозу, за що отримували солодкі подарунки та іграшки.
Весело та гамірно було на протязі цього дня у залі, скрізь відчувався чудовий настрій та казкова атмосфера. Театралізоване дійство, цікава розважальна програма не залишили байдужими нікого. А щирі посмішки та піднесений святковий настрій стали гарним подарунком для всіх учасників та організаторів новорічного ранку.
Активну участь у підготовці та проведенні свята прийняла й наша бібліотека.
 
  
   Адже, напередодні святкових днів, бібліотекарі разом із маленькими читачами, старанно працювали, щоб встигнути прикрасити не лише приміщення бібліотеки, а й Будинок культури.  
Під час таких заходів, діти навчалися новим технікам вирізування та складання паперу, для виготовлення різноманітних сніжинок. Папір, ножиці, політ творчої фантазії і неймовірно красиві сніжинки стали окрасою наших вікон. А ось з ниток, клею та інших підручних засобів, вдалося зробити вигадливі кольорові іграшки, які вже гойдаються на вітках ялинки
     Зовсім поруч «лісової красуні» розмістились дитячі роботи на тему: «Намалюй новорічну казку».
       У тій святково атмосфері, діти знаходились у передчутті новорічного дива, а тому працювати їм було цікаво і просто. І ще не раз, вони приходитимуть сюди, щоб милуватися красою своїх виробів та ідеями декору, які їм вдалося реалізувати. 
   Дорогі друзі! Усі ми, дорослі і діти, незалежно від віку, чекаємо на свято і віримо у новорічні дива. Тож, нехай Дід Мороз та Снігуронька здійснять усі наші бажання, принесуть радість у кожну родину, мир та злагоду нашій Україні. Залишайте тільки найкраще і світле у ваших серцях і удача буде невід'ємним супутником у Новому 2015 році.
І на радість всій родині,
І на славу Україні.
Хай щастить усім весь рік,
Процвітає весь наш рід!!!