четвер, листопада 18, 2010

Завершальний модуль навчання

    Ось і підійшов до завершення останній модуль навчання і підвищення кваліфікації для бібліотекарів Ковельського та Ківерцівського районів.
   Останній приїзд до Волинської ДОУНБ ім.Олени Пчілки тільки закріпив і розширив вже здобуті знання на перших модулях. 
    Велика відповідальність була покладена на наших тренерів: Євгенії Олексіївни та Софії Костянтинівни.
   Бібліотекарі, що навчались, дуже вдячні за їхню нелегку навчальну працю та терпимість, за цікаву і зрозумілу для всіх форму навчання, а також виклад інформації. Адже, саме вони доклали чималих зусиль, щоб навчити бібліотекарів комп'ютерної грамотності, основ роботи в Інтернеті, правильному використанню сучасних інформаційних технологій у бібліотеках. Це дало змогу краще задовольнити різноманітні запити користувачів, надавати їм різноманітні послуги Інтернет-центру, а також залучати все більше і більше читачів до бібліотеки.
   Чимала заслуга головного методиста Наталії Володимирівни та директора Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки Стасюк Л. в організації і підготовці, що сприяло зручному і комфортному навчанню.
   По закінченню навчання бібліотекарям було урочисто вручено відповідні сертифікати. 
    Тож, велика Вам вдячність, від колективу всіх бібліотекарів, що пройшли навчання, усім працівникам обласної бібліотеки, за їх тепло і гарну організаційну працю!