вівторок, травня 15, 2018

Всеукраїнський конкурс «Лідер читання»

      1 квітня 2018 року Національною бібліотекою України для дітей оголошено Всеукраїнський конкурс «Лідер читання», що проводиться у два етапи.
Основною метою конкурсу є розвиток інтелектуального потенціалу дітей України; пошук нових дієвих та гармонійних форм національно-патріотичного виховання; заохочення дітей та підлітків до систематичного читання; підвищення ролі книги серед дітей.
Завданням конкурсу є залучення широкого загалу дітей до активної участі у культурному житті країни; почуття любові до рідної Вітчизни й поваги до кращих надбань вітчизняної та світової літератури.
15 травня в читальному залі Ковельської районної бібліотеки для дітей відбувся районний етап конкурсу «Лідер читання – 2018» серед учнів 7 класів міста і району.  
У даному конкурсі прийняло участь 9 школярів, які презентувати свої читацькі щоденники та цікаво розповіли про улюблені книги, що не належать до шкільної програми.
Всі учасники дуже старались, проявляли свої найкращі здібності, були творчими, креативними, розсудливими, переконливими.
 








В лідери потрапили: Дзядук Максим (бібліотека-філія с. Сільце) та Варчин Інна (бібліотека-філія с. Любитів). Згодом, журі довелося обирати одного переможця, яким став Дзядук Максим.
Та все ж, ми пишаємося нашою вродливою, розумною та скромною Інночкою, яка вже є кращим лідером читання Любитівської бібліотеки. Тож, вітаємо учасницю із гарним і достойним виступом, бажаємо їй успіхів та перемог в майбутньому.