вівторок, жовтня 01, 2013

Назустіч читачам

Шановні колеги, бібліотекарі!
Сьогодні ваше професійне свято – 30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Коли відлітають лелеки
У теплі, далекі краї
Святкують День бібліотеки,
Шановні колеги мої!

     Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. 
    Вони допомагають читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу, а також, сприяють всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадських якостей і патріотичної свідомості населення. Саме тому, в ХХІ столітті, час інноваційних технологій та вільного доступу до інформації, професія бібліотекаря стала у перший ряд найнеобхідніших і актуальніших.
    У цей радісний день наша бібліотека особливо буде рада появі постійних й нових читачів, а тому запрошує всіх на День відкритих дверей "Назустріч читачам". 
     Тож, бажаємо усім працівникам бібліотек, а також читачам, усім, хто любить і шанує книгу, міцного здоров’я, цікавих відкриттів непрочитаних сторінок, плідної співпраці. 
Подальших Вам творчих успіхів у благородній просвітницькій справі нинішніх і майбутніх поколінь, яскравих подій і виправдання надій та сподівань! І нехай з дитячих років і до старості йде за знаннями в наш бібліотечний світ весь читацький народ.

Осінні квіти всюди,
Дзвінкий бадьорий сміх,
Вітають щиро люди
Бібліотекарів усіх!