понеділок, липня 06, 2015

Дітям про безпеку


    Липень – екватор літніх канікул. Багато різноманітних заходів для дітей по організації змістовного дозвілля вже проведено бібліотекарями, однак багато цікавого ще попереду. Та не слід забувати й про те, що влітку велика частина дітей залишається без належного нагляду дорослих, мимоволі наражаючись на численні небезпеки, які приховує навколишній світ.
Саме цій темі була присвячена інформаційна година «Правила безпеки дітей влітку» та книжково-ілюстрована виставка «Дітям про безпеку»
 
На даному заході діти не лише уважно слухали бібліотекаря, а й самі активно приймали участь в обговоренні важливих питань щодо запобігання нещасних випадків та збереженні власного життя.
По закінченню цієї бесіди, кожному юному слухачеві було умовно створена складна й небезпечна життєва ситуація, з якої він самостійно мав знайти правильних вихід і послідовно розповісти про свої дії.
 
Адже, дуже важливо кожному знати, як себе поводити в критичній ситуації, особливо коли в біду потрапляєш сам або хтось із твоїх друзів, близьких чи знайомих.
Підсумовуючи усе почуте, хочеться вірити, що діти добре засвоїли життєві уроки й завжди знатимуть як діяти в тій чи іншій ситуації. Тож, бажаємо всім безпечного та веселого продовження літньої пори!