понеділок, січня 24, 2022

Соборна, вільна, незалежна...

22 січня Україна відзначила День Соборності, приурочений до Акту об'єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки
.

   Соборність українських земель має глибоке історичне коріння й спирається на споконвічну мрію народу про власну незалежну, соборну державу та є результатом складного процесу її формування. 

З нагоди цієї визначної події, Дня Соборності України, в бібліотеці пройшла історична година «Соборна, вільна, незалежна».


  Ведуча заходу, директор БК Морозюк Марія розповіла присутнім про головні події, що передували і привели до омріяного обєднання українських земель. Згодом, учениця Любитівського ліцею Демчук Богдана продекламувала тематичний вірш, після чого всі присутні змогли переглянули відео «Соборність: як це було».
Доповнила бібліотечний захід виставка тематичної літератури «Соборність виклик довжиною в століття».

 Тож, вітаємо українців з Днем Соборності й бажаємо, щоб розум, воля і любов до рідного краю, привела нас до здійснення високої мети процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. 

 

новорічно-різдвяний калейдоскоп подій

 Ось і завершився цикл новорічно-різдвяних свят, і разом з цим, завершила свою роботу бібліотечна "зимова майстерня". Тут, наші юні помічники довгий час працювали над створенням різноманітних прикрас, декорацій, виставок-інсталяцій, колажів, презентацій

 Щиро вдячні дітям за їх допомогу, старання, нові ідеї, пропозиції та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Попереду ще безліч планів та цікавих заходів, тож, чекаємо лише на збільшення нашої дружньої бібліотечної родини.