понеділок, січня 24, 2022

Соборна, вільна, незалежна...

22 січня Україна відзначила День Соборності, приурочений до Акту об'єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки
.

   Соборність українських земель має глибоке історичне коріння й спирається на споконвічну мрію народу про власну незалежну, соборну державу та є результатом складного процесу її формування. 

З нагоди цієї визначної події, Дня Соборності України, в бібліотеці пройшла історична година «Соборна, вільна, незалежна».


  Ведуча заходу, директор БК Морозюк Марія розповіла присутнім про головні події, що передували і привели до омріяного обєднання українських земель. Згодом, учениця Любитівського ліцею Демчук Богдана продекламувала тематичний вірш, після чого всі присутні змогли переглянули відео «Соборність: як це було».
Доповнила бібліотечний захід виставка тематичної літератури «Соборність виклик довжиною в століття».

 Тож, вітаємо українців з Днем Соборності й бажаємо, щоб розум, воля і любов до рідного краю, привела нас до здійснення високої мети процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар