понеділок, березня 09, 2015

Воістину небесна і земна


Жінки!Сьогодні ваше свято!
І на зорі, ще в ранній час,
Йде славний березень вітати
Живими пролісками Вас!
Весна – найпрекрасніша і найочікуваніша пора року, бо саме в цей час, відбувається пробудження в природі та зародження чогось нового.
Дуже часто весну порівнюють з жінкою, адже, вона така ж тендітна, ніжна, вразлива, красива й здатна дарувати нове життя. І тому, зовсім не випадково, перше свято весни – Міжнародний жіночий день 8 Березня.
Тож, напередодні цього свята в Любитівському Будинку культури відбувся тематичний вечір "Воістину небесна і земна" присвячений найпрекраснішій половині людства – жінці.
Розпочалося дійство із привітального слова сільського голови Павлова В.І..
Продовжили вітання ведучі вечора: Дрозд Ірина та Грищук Микола. Для головних винуватців дійства – усіх присутніх жінок, прозвучали численні музичні композиції у виконанні учасників чоловічого та жіночого вокального гурту, такі як: «Волиняночка», «Плакуча гітара», «Летіла Зозуля».
 
     Не могли в цей день не згадати найвеличнішу й найдорожчу із усіх жінок для кожного з нас – жінку-матір, в якій поєдналося все найкраще: теплота, турбота, душевність та витонченість. Адже, мати – корінь життя і та квітка, пелюстки якої ніколи не в’януть, а яскравішають з плином літ та часу.
Особлива шана була віддана всім матерям, сини яких, полишили свої родини, затишні домівки й стали на захист незалежності та територіальної цілісності нашої України, беручи участь в антитерористичній операції. Саме для них прозвучали пісні:«Мама», «Мамина коса» та інші.
А наші наймолодші артисти, користуючись нагодою, привітати зі святом всіх присутніх бабусь, адже, саме вони, завжди приходять своїм дітям та онукам на допомогу: чи то з добрим словом, чи з мудрою порадою, і завжди, –  з ласкавими й турботливими очима. На їх честь з дитячих вуст Вовчик Анни прозвучала пісня «Заспівай мені бабусю»
По закінченню урочистості прозвучав останній музичний дарунок у виконанні Рудик Анни та Демкової Юлії, який додав усім присутнім лише щирі усмішки та позитивно-весняний настрій.
Напередодні свята 8 Березня, наша бібліотека організувала, захід «Дарунок своїми руками», який допоміг юним відвідувачам створити різноманітні подарунки для своїх рідних та любих мам та бабусь. 
Створюючи свої ексклюзивні дарунки із простих підручних матеріалів, діти звертались за новими та креативними ідеями до інтернет-ресурсів бібліотеки і тематичної літератури

 

Та головним у цьому дійстві було те, що дитячі руки вкладали часточку душі у своє творіння, чудово проявивши при цьому й власну фантазію та винахідливість. 
Ми впевнені, що такі дарунки стануть найкращими для їхніх власниць, адже, вони подаровані з любов’ю і від щирого дитячого серця.
Тож, ми у цей святковий день бажаємо всім жінкам весни в душі, тепла та затишку в оселі, гармонії, щастя та любові!
Хай пролісок перший дарує вам ніжність,
А сонце весняне дарує тепло
У березні вітер несе хай надію
І щастя, і радість, і тільки добро!