вівторок, листопада 14, 2017

У рамках робочого візиту до столиці

     14 листопада 2017 року у рамках робочого візиту до столиці голова райдержадміністрації Віктор Козак та голова районної ради Андрій Броїло відвідали Парламент.
      Посадовці, а також окремі голови об’єднаних територіальних громад, сільські голови (серед яких був і наш голова Любитівської сільської ради Павлов Віктор Іванович), старости сіл та представники громадськості району також мали нагоду бути присутніми на пленарному засіданні Верховної Ради України, що відбувалося того дня. 
      Зранку народні обранці розглядали питання аграрної політики, соціального захисту ветеранів війни, окремі закони стосувалися охорони здоров’я, а також ветеринарної медицини
      У вечірньому пленарному засіданні приступили до найбільш обговорюваного  суспільством: проектів законів у рамках медичної реформи, змін до бюджету та Податкового кодексу
    Варто зауважити, що района делегація стала свідком прийняття такого важливого для сільської громади Закону «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості».
Основне джерело інформації: відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації (http://www.koveladm.gov.ua/detailed/id-11024/ ).