понеділок, грудня 11, 2017

Свято мужності, героїзму і відваги!

6 грудня – День збройних сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні, особливо в даний час. Адже, нині, коли українська армія доводить вірність своїй Батьківщині, захищаючи її рубежі і народ, – це свято стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги. В цей день ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, та всім, хто несе військову службу в зоні АТО, за їх незламну силу волі та безстрашність.
Тож, нещодавно у Будинку культури с. Любитів відбувся святковий концерт приурочений до Дня Збройних сил України.
Урочистість розпочалась із вітального слова ведучого Шайнюка Вадима. Далі для всіх присутніх у залі глядачів, а особливо для учасників АТО прозвучали музичні дарунки у виконанні талановитих аматорів сцени, а саме: Ковалюка Віктора, Симонович Ірини, Матвіюк Наталії, Морозюк Ірини, Поліщука Сергія, Мілянчук Олени, Матвіюк Ельвіри, Шинкарук Анни, Лазарчук Маріанни, Гетьман Зоряни.
       Мелодії душевних пісень, таких як: «Йшли селом партизани», «Не спи моя рідна земля», «Маки червоні», «Ангели Майдану», «Плакала калина», «Я не хочу грати у війну», – зворушили і зачепили за живе кожного слухача. Інші ж музичні композиції, звучали гордо, прославляючи рідну неньку-Україну:«Україно моя»,«Офіцери», «Майор», тощо.
До вітального слова було запрошено й сільського голову Павлова Віктора Івановича, який вітав усіх із прийдешнім святом та Днем волонтера, так як майже кожен житель нашої країни, повсякчас долучається до якоїсь доброї та благодійної справи. Також, Віктор Іванович бажав присутнім міцного здоров’я та благополуччя й миру в Україні!
По закінченні святкового дійства, під гучні оплески присутніх, прозвучала символічна пісня «Ми за мир» у виконанні всіх аматорів художньої самодіяльності. 
А у фойє Будинку культури привертали увагу виставки «Герої серед нас» та «Не забудем героїв своїх», на яких зібрані тематичні матеріали, найновіша історична та художня література, фотографії та відомості про учасників АТО, героїв України, героїв «Небесної сотні».
Користуючись нагодою, ми також приєднуємося до всіх привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів. Бажаємо їм міцного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, віри в силу нашої України швидкої перемоги і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!
На фото: сільський голова Віктор Павлов та учасники АТО: 
Сергій Поліщук, Тарас Оніжук, Олег Гарасимлюк, 
Віктор Прокоп'єв, Олександр Смідюк.