четвер, листопада 02, 2017

Підсумки обласного творчого конкурсу "Бібліотека моєї мрії"

1 листопада в обласній бібліотеці для дітей відбулося нагородження переможців конкурсу обласного творчого конкурсу "Бібліотека моєї мрії". Мета конкурсу підтримка іміджу сучасної бібліотеки, розвиток творчої уяви дітей, виховання шанобливого ставлення до книги та праці бібліотекаря. 
   Протягом січня-липня 2017 року на конкурс подали роботи понад 100 дітей з різних куточків Волині. 
Конкурс проходив у 3-ох номінаціях: літературна (проза, поезія, публіцистика), творча (малюнок, поробка, вишивка, інсталяція), мультимедійна (слайд, відео-презентація).
Ковельська ЦБС  була представлена 6-ма кращими роботами у різних номінаціях. Зокрема, серед переможців мультимедійну представляв користувач нашої  Любитівської бібліотеки Шайнюк Вадим, який у даному конкурсі посів почесне ІІ місце.
Переможців конкурсу вітали: начальник управління культури ОДА Валерій Дмитрук, директор обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки Людмила Стасюк, директор обласної бібліотеки для дітей Наталія Граніч.
Нагородили переможців дипломами та цінними подарунками від управління культури ОДА та Волинського відділення УБА.
 Тож, вітаємо і ми всіх діток, й особливо нашого Вадима із гідним виступом та почесним ІІ місцем, бажаємо успіхів, нових перемог у майбутньому.
      Більш детальну інформацію читайте на сайтах: Ковельська центральна районна бібліотека для дітей (http://kovel-rdb.blogspot.com/2017/11/blog-post_3.html) та Волинська обласна бібліотека для дітей (http://kovel-rdb.blogspot.com/2017/11/blog-post_3.html).