суботу, січня 02, 2021

Щиро вітаємо всіх з Новим 2021 роком!

Дорогі колеги, читачі, користувачі, друзі бібліотек!  
Щиросердечно вітаємо Вас з Новим 2021 роком!  
Минулий рік став для нас часом нелегких завдань і випробувань. 
Тож, нехай Новий рік бика – вісник оновлення, мрій і сподівань – дасть нам сили та допоможе подолати всі негаразди, хай принесе усім лише міцне здоров’я, достаток, взаєморозуміння, добро, мир, щастя!

Хай зимові свята принесуть у кожну домівку веселий настрій, гучну колядку, гарні новини, радісні події, наснаги і творчого натхнення, наповнять серця любов’ю та вірою у здійснення заповітних мрій і сподівань!


 

З Днем Св. Миколая українців всіх вітаєм!

Серед численних свят зимового циклу,  таким жаданим, добрим, світлим, щедрим та веселим є День Св. Миколая. Адже, за чудовим звичаєм діти цього дня отримують подарунки, солодкі смаколики, тощо. Вважається, для того, щоб отримати дарунок від Святого, – дитина повинна бути чемною, слухняною, доброю увесь рік.

Тож, задобрити Святого Миколая вирішили юні читачі нашої бібліотеки, підготувавши для нього та всіх українців вітальні поезії та щиросердечні побажання.

У створеному відеопривітанні взяли участь: Готь Софія, Томашевич Олександра, Томашевич Каміла, Томашевич Данило, Купрійчук Ілля та Купрійчук Марина

За свою щирість та старання діти отримали смачні «миколайчики», ну а всі глядачі та слухачі гадаємо, – позитивний настрій.

Дуже вдячні всім діткам за активну участь в підготовці вітань до свята.

Бажаємо всім в день доброго Чудотворця Святого Миколая, і дорослим і малим, отримати бажані дарунки!!!