пʼятницю, жовтня 28, 2016

Інформаційне запрошення на свято Хелловін


    «Винагорода або смерть?». Усе частіше таке запитання можна почути не лише у голлівудських фільмах, але й на вулицях нашої країни у ніч з 31 жовтня на 1 листопада. І все тому, що в цей час у багатьох країнах світу відзначають Хелловін. Українці мають свій аналог цього свята, але більшість людей все ж схильні перейняти світові традиції.  
Якщо Ви й досі не приєднались до числа тих, хто з нетерпінням чекає цього містично-таємничого дійства, варто негайно виправляти ситуацію!
Адже, 31 жовтня, наша бібліотека запрошує всіх бажаючих сміливців взяти участь у святкуванні найстрахітливішого свята року.
Початок дійства о 15.00 год.
У програмі свята:
  • Цікава розповідь про історію походження свята, легенда та найцікавіші факти.
  • Ворожіння на книжках.
  • Влаштування відповідної атмосфери свята. Створення виставки-інсталяції з найрізноманітнішими ручними доробками та «ліхтарями Джека». Що це таке? – дізнаєтесь, коли завітаєте до нас.
  • Створення специфічного макіяжу та неординарних костюмів.
  • На користувачів чекає перегляд тематичних відео, буктрейлерів та добірка кращих відео анонсів фільмів жахів для справжніх любителів полоскотати свої нерви.
Наша ідея-рекомендація: зібрати дружню компанію вдома і з «найстрашнішими» кінострічками цієї ночі Вам точно не буде сумно.
  • Виставка-перегляд книг на тему містичних детективів, романів та оповідань про привидів, потойбіччя, відьом, вбивць та іншої нечисті. Ці книги підібрані таким чином, що знайдуть своїх читачів, як серед юних відвідувачів нашої книгозбірні так і дорослих. Крім того, тут знайдуться й цікаві кулінарні рецепти традиційних страв для справжніх поціновувачів свята.
  • А ще, на Вас чекають й інші веселі забави, пам’ятні фото-селфі та незвичайні солодкі сюрпризи.

Тож, якщо Вас зацікавила наша святкова програма дня, ласкаво просимо до нашої бібліотеки!