пʼятницю, жовтня 21, 2016

Обласний семінар-тренінг



20 жовтня на базі Ковельської районної централізованої бібліотечної системи відбувся обласний семінар-тренінг завідувачів відділів автоматизації та бібліотекарів з інформаційних технологій на тему: «Інноваційний шлях публічної бібліотеки до надання електронно-бібліотечних послуг».
Завітавши до села Любитів, учасники семінару ознайомились з роботою нашої бібліотеки-філії, зокрема, з роботою пункту надання нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету та всіма його перевагами. А з вуст сільського голови Павлова В. І. всі присутні дізналися ще й про підтримку нашої книгозбірні місцевою владою, яка цінує усі заклади культури Любитівської сільської ради.
Також, Віктор Іванович розповів про значення відкриття Інтернет центру у 2010 році, що значно покращило всебічний розвиток місцевого населення і наразі продовжує всіляко допомагати людям, задовольняючи їх різноманітні запити.  
   Взявши до уваги почуті слова про здобутий досвід та оглянувши бібліотеку, присутні гості вирішили зробити пам’ятне фото на добру згадку.
Ну, а далі всі поспішали відвідати музей-садибу Лесі Українки у селі Колодяжне, де можна було побачити і почути про життя, творчість славетної поетеси, письменниці, славної дочки українського народу Лариси Петрівни Косач.
Згодом, знайомство з основною темою семінару розпочалося в Ковельській центральній районній бібліотеці, де відбувся круглий стіл «Представлення інноваційних бібліотечних послуг у публічних бібліотеках Волині». 

Учасники семінару-тренінгу разом із присутніми керівниками районної влади взяли участь в обговоренні тематичних питань взятих із власного досвіду роботи. 
    Підводячи підсумки, ми переконані, що цей семінар-тренінг буде плідним і принесе позитивні результати та корисні зміни у роботі кожного його учасника.