неділю, січня 03, 2016

А в нас ялинка – чарівна, повна мудрості й добра!

    Ялинка найголовніший і незамінний атрибут Нового року, з хвойним ароматом якої, відчуваємо наближення свята. Вона виступає в якості головної новорічної героїні і декоративного елемента святкового інтер'єру.

Напередодні Нового року і в нашій бібліотеці вже традиційно з’явилася зелена ялинкова красуня, яку прикрашали всі бажаючі діти новорічними іграшками-саморобками. 
Головна ідея такої веселої колективної та приємної роботи полягає у прагненні розвивати творчої здібностей та фантазію наших учасників, які виготовляли новорічні прикраси.
Дітям настільки сподобався цей процес, що у нас виникла нова ідея залучити їх до створення оригінальної «книжкової» ялинки, яка неодмінно стане головною окрасою читального залу бібліотеки.
Лише за декілька хвилин з великої кількості книг «виросло» отаке новорічне дерево.  
Ця креативна виставка-інсталяція під символічною назвою "А в нас ялинка чарівна, повна мудрості й добра!", покликана привернути якомога більше уваги до читання і збільшити кількість наших читачів
Ці дві ялинки зовсім різні, у них різне призначення, але все ж, є одна річ, яка їх об’єднала – це спільна праця наших постійних відвідувачів, які працювали над їх створенням. Всі вони отримали приємні враження, корисний досвід та гарний настрій. 
Тож, любі друзі, приходьте до нашої бібліотеки і вона стане для Вас привітною домівкою, зручним місцем для роботи, приємною вітальнею для спілкування з друзями чи майданчиком для вирішення актуальних проблем, що Вас турбують.
Бажаємо всім веселих новорічних свят та миру в Україні!!!