понеділок, березня 07, 2016

Жінко, ти завжди велична!


     А ось і настав такий довгоочікуваний березень, що бентежить душу світлими сподіваннями. Адже, в цій природній мінливості, у змаганні холоду й тепла, похмурості та ясності сьогодення кожен з нас чекає на розквіт та пробудження природи, настання справжнього весняного тепла, а також, дивовижного свята гарного настрою і краси – 8 Березня.
    Тож нещодавно, напередодні Міжнародного жіночого дня, в Любитівському Будинку культури зібралася громада села, щоб вшанувати найпрекраснішу та найтендітнішу половину людства – жінку.
  Першим поспішив привітати усіх присутніх у залі жінок, наш сільський голова Павлов В. І.
Ну, а далі святкову програму продовжували ведучі тематичного вечора: Кущик Катерина та Грищук Микола
Протягом усієї концертної програми, на сцену виходили артисти, які дарували слухачам неповторні музичні композиції: «Горобина ніч» (Ридик Анна), «Калина» (Репетуха Анната інші.
Для усіх матерів та бабусь, сестричок та донечок продовжили звучали музичні вітання у виконанні як дитячих дуетів так і колективів.
 Зокрема, родзинкою заходу був виступ дитячої вокальної групи «Справжні дівчата», які додали веселого настрою і на власному прикладі підростаючого покоління показали своє бачення стильних та сучасних дівчат.
Також, устами юних й талановитих аматорів сцени гарно лунали пісні: «8 березня», «Подарую квіти», «Красуня», «Квіти для мами», «Шкільний роман», «Матусенька», «Дякую, бабусю, за таку матусю!», «Мама» та ін. Їх виконавцями стали: Мілянчук Олена, Шинкарук Анна, Домаль Каміла, Вовчик Анна, Чуль Олег, Гетьман Зоряна, Лазарчук Маріанна, Журанська Вікторія, Власюк Анна.
Особливо зворушливим був виступ наймолодшої учасниці свята Лазарчук Вікторії з дитячою піснею «Квіточки».
По закінченні заходу, для мудрих та досвідчених жінок та ще зовсім молодих дівчат справжнім дарунком став виступ чоловічої вокально-інструментальної групи під художнім керівництвом Поліщука Сергія Юхимовича. Прозвучали такі пісенні твори: «Я на небі», «Ой там на горі,ой там на крутій», «Їхали козаки».
Завершилось дійство спільним виконанням всіма аматорами сцени пісні «Многая літа», яка звичайно присвячувалась усьому жіноцтву.
А в приміщенні нашої бібліотеки, було організовано виставку дитячих робіт для найрідніших та найдорощих жінок: мам та бабусь, під символічною назвою 
«Для бабусі та матусі зроблю я дарунок».
Користуючись нагодою, вітаємо усіх жінок зі святом 8 Березня! Ніжності й тепла, краси й кохання, поваги та вдячності, міцного здоров’я та безмежного щастя з весни до весни, з року в рік бажаємо всім жінкам світу!