пʼятницю, квітня 24, 2020

Дари безцінні – книги!

Всесвітній день книги та авторського права – відзначається щорічно 23 квітня, починаючи з 1996 року.
Всесвітній день книги та авторського права було проголошено на 28-й сесії ЮНЕСКО 15 листопада 1995 року.
Рішення прийняте з метою просвіти, для подальшого розвитку усвідомлення культурних традицій, а також з урахуванням того, що книги є найвагомішим засобом поширення знань та найнадійнішим способом їхнього збереження. Це найчудовіший винахід для обміну ідеями за межами людського простору та часу, а також найпотужніша сила викорінення бідності та мирного будівництва. В резолюції відзначається також доцільність проводити в цей день книжкові виставки та ярмарок (Матеріал взято з Вікіпедії  вільної енциклопедії).
Користуючись порадою в резолюції, в нашій бібліотеці було створено виставку нещодавно подарованих книг «Дари безцінні – книги». Тут представлена найрізноманітніша література на будь-який читацький смак.
Впевнені, що незабаром, після закінчення карантину, всі ці книги знайдуть свого читача.
Щиро дякуємо за такий корисний і щедрий книжковий подарунок нашим постійним користувачам бібліотеки Шмідт Інні, Шмідт Світлані та Дудік Галині, бажаємо їм міцного здоров’я та усіляких благ!
Дудік Галина подарувала 7 книг, з яких:
Ø романи – Джонсон А. «Вкус греха», Джонсон А. «Дерзкий поцелуй», Дюпюи М-Б. «Сиротка»Каски К. «Тяжкий грех»Рэддон Ш. «Навеки моя»;
Ø інша різножанрова література – Гудінг Д. «Світогляд»Скоклюк С. «Олена Пчілка».
Шмідт Інна та Світлана подарували 21 книгу, з яких:
Ø романи – Вилар С. «Светорада Янтарная», Девиль А. «Изумрудное сердце»Девиль А. «Перстень Дарины»Кінг С. «Зона Покриття»,  Таненбаум Р. «Порочний круг»;
Ø інша різножанрова література – «Женские секреты», «Маникюр и педикюр на все случаи жизни»«Самые лучшие диеты. Как сбросить 5 кг за 3 дня, неделю или 10 дней», «Справочник необходимых знаний»«Фабрика хорошего настроения. Песни, тосты, поздравления», «Фабрика хорошего настроения. Сценарии к празникам»; Абельмас Н. В. «Золотая энциклопедия афоризмов. Мудрые мысли великих людей», Аккуратова Ж. «Гороскоп для двоих», Ачкасова Л. «Интерьер и дизайн вашего дома», Белочкина Ю. «Ландшафтный дизайн», Коваленко А. В. «Универсальный справочник. Женское здоровье», Лифшиц В. «Современная энциклопедия тостов и поздравлений», Салем М. «Как читать человека», Сухарев М. И. «Дизайн и интерьер помещений», Уоллес-Мерфи Т. «Тайный код символов», Фрёлинг Т. «Современный  Фэн-шуй».