понеділок, грудня 07, 2015

Армія України. Відроджена і нескорена.

Захист незалежності своєї країни та боротьба за свободу свого народу – це покликання та обов'язок справжніх чоловіків. Так навчала армія і таким же є голос хороброї душі патріотів України. Адже, історія українського війська налічує безліч прикладів героїчних вчинків та перемог, починаючи від часів козацтва і до сьогодення.
Вже традиційно, для любитівців, чудовою нагодою віддавати шану своїм мужнім захисникам є День Збройних Сил України.
    Цьогоріч, місцем для такого урочистого зібрання стала бібліотека і розпочала його ведуча Рудик Анна. Спочатку вона привітала усіх присутніх чоловіків, а також, підкреслила, що наша держава може бути великою та міцною лише з потужними Збройними Силами та висококваліфікованим військом.
Продовжуючи захід не можливо було не згадати й тих жахливо-трагічних подій, що відбулися лише два роки тому. Героям Майдану та АТО, які полягли за світле майбутнє України, а також усім мирним жителям, які загинули в неоголошеній війні на cході країни була присвячена хвилина мовчання.
Серед жителів нашої сільської громади теж є чимало призваних військовослужбовців, які мужньо боронять нашу землю й деякі з них були присутні на святі, а саме: Сохацький Григорій, Кот Олег, Оніжук Тарас, Поліщук Сергій, Варчин Олександр, Кот Олександр. Усі вітали їх щирими оплесками.
Далі, слово було надано депутату районної ради, учаснику АТО Оніжуку Тарасу. Та як тільки він закінчив свою промову, на нього одразу ж очікував шквал цікавих  запитань від дітей, що стосувались його перебування в зоні антитерористичної операції.
Протягом усього вечора для винуватців свята, а також всіх присутніх лунали численні музичні дарунки у виконанні юних талантів нашого села, а саме: Шинкарук Анни, Чуля Олега, Вовчик Анни, Демкової Юлії, Мілянчук Олени, Матвіюк Ельвіри, Гетьман Зоряни, Рудик Анни.
 
По закінченню дійства, на згадку про свято та чудово проведений час було зроблено колективне фото дітей із учасниками АТО.
Тож, віримо у швидку перемогу нашої країни, молімося за наших відважних солдатів, щоб вони якнайшвидше живі й здорові повернулися додому, адже дуже важливо, щоб наше підростаюче майбутнє покоління патріотів, знали героїв нашого часу, обличчя тих, хто сьогодні творить майбутнє України.