вівторок, січня 01, 2013

Підсумки 2012 року

Колектив
Любитівської бібліотеки щиро вітає дорогих колег, а також, усіх користувачів, добрих партнерів та друзів з наступаючим Новим роком! 
   Нехай це свято – вісник оновлення – принесе Вам і Вашим родинам добро, мир, достаток, відкриє нові, ще невідомі горизонти у житті, наповнить безліччю дивовижних чудес.
    У Новому 2013 році бажаємо процвітання бібліотекам, а Вам, бібліотечним працівникам, а також Вашим читачам та усім, хто любить і шанує книгу натхнення і плідних звершень, віри, надії, любові і мудрості. 
     Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться, але для цього потрібно прикладати  певні зусилля.
  Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що для нас 2012 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.
  Ось, наприклад, наш блог двічі нагороджували як «Чудо-блог», а це свідчить про те, що наша робота  та інформація, що є у блозі є корисною та цікавою для користувачів  бібліотеки і відвідувачів нашого блогу.

   Також,  29 травня 2012 р.  у Волинській ОУНБ ім. Олени Пчілки відбувся семінар на тему "Бібліотека, влада та громадськість: партнерство для місцевого розвитку"

    Учасниками зустрічі, присвяченій перспективам подальшої співпраці влади і громади були й сільські голови, серед яких був й наш сільський голова Павлов В.І. Він поділився корисним досвідом  впровадження програми ”Бібліоміст” на Волині на прикладі нашого блогу. 
   Основна тема його доповіді
це «Блог Любитівської  сільської бібліотеки як дзеркало життя сільської громади», в якій Віктор Іванович висвітлив усі переваги  таких інновацій у місцевій бібліотеці, висловив особисту думку щодо користі  та необхідності безкоштовного Інтернету для рідного села Любитів та його мешканців, навів кілька прикладів із власного досвіду і поділився своїми планами щодо сприяння, допомозі та розширенні таких корисних можливостей.
    Вкотре переконуємось, що зроблено вже чимало доброго й корисного, але на досягнутому не варто зупинятись. Потрібно постійно рухатись вперед, використовувати нові можливості на благо людству, а для цього потрібно сумлінно працювати.У майбутньому ми також будемо намагатися розширити свої можливості та надавати своїм користувачам ще більше корисної інформації, яку буде легко знайти у нашому блозі: тут будуть не тільки масові заходи, що проводить бібліотека, а й робота Будинку культури, сільської ради с.Любитів, а також усе, що стосується рідного села та його мешканців.
    Хочемо подякувати усім нашим користувачам за допомогу у роботі бібліотеки, у підготовці та проведенні масових заходів, за плідну співпрацю та сподіваємося на її успішне продовження у наступному році.
Нехай Новий рік буде щедрим на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення!