пʼятницю, жовтня 08, 2021

Різнобарвна осінь надихає...

Осінь різнобарвна, щедра, яскрава… Вона дивує нас незвичайним поєднанням кольорів опалого листя, вабить пахощами ароматних квітів – айст, жоржин та хризантем, радує смачними й соковитими плодами в садку та на городі. Можна безкінечно милуватися природою, яку розмалювала для нас талановита художниця-осінь. А ще осінь пробуджує уяву, надихає на створення чогось прекрасного.

Надихнула ця чарівна пора року наших юних читачів та бібліотекарів на створення книжкової виставки «Різнобарвна осінь» й виставки-інсталяції «Осінній вернісаж».

Діти працювали з природними матеріалами, такими як: листя різноманітних дерев, їх плоди, пелюстки квітів, овочі, фрукти, а ще папір, клей, олівці, тощо.

Отож, плідно попрацювавши, нашим винахідливим дівчаткам-фантазерам вдалося створити чудові аплікації та кумедні композиції з сезонних дарів осені, овочеві персонажі з кольорового паперу.

 

Дитячі роботи стали незамінними прикрасами виставок, які також слугують нам як тематичні яскраві фотозони для відвідувачів бібліотеки

 

 

Тож, ласкаво просимо до нашої затишної, творчої, яскраво-осінньої книгозбірні.