середу, травня 25, 2016

Увага! Запрошуємо усіх на виставку-огляд нових книжкових подарунків


Нещодавно, до нашого села прибув з візитом Денис П'ятигорець, який  на даний час є помічником народного депутата Степана Івахіва. Зустріч відбулася планово у Любитівській ЗОШ.
Розмова з місцевою громадою проходила конструктивно. Зокрема, Денис П'ятигорець прозвітував про роботу Степана Івахіва як народного депутата за минулий період та про роботу фонду «Патріоти Волині».
Згодом, присутні мешканці села перейшли до діалогу із помічником нардепа, задаючи питання, які їх найбільше хвилюють. Зокрема, це стосувалося теми щодо воєнних дії на сході України, волонтерську допомогу, земельні питання та плани подальшої його співпраці з місцевою громадою.
По завершенні даної бесіди Денис Михайлович обіцяв допомогати по мірі можливостей у вирішенні цих болючих для кожного питань, а також, подарував школі та іншим місцевим держустановам необхідні та корисні речі.
Нашу бібліотеку також не оминули увагою. Адже, фонд нашої книгозбірні поповнився 16-ма новенькими книгами різної тематики. Тож, запрошуємо усіх бажаючих до нашого читального залу, де кожен знайде для себе щось цікаве та нове!