четвер, березня 17, 2022

Через книгу – до добра і знань

В ці важкі часи війни, які ми раніше не могли собі уявити, а тепер переживаємо, в час безкінечного потоку інформації та не завжди добрих новин, важливо хоч іноді відпочивати, як фізично, так і розумово.

   Особливої допомоги, підтримки та уваги потребують наші діти, тож для їх психологічного перезавантаження, бібліотека підготувала книжкову виставку «Через книгу  – до добра і знань». Тематична виставка складається із книг, які пропагують добро та добрі справи: «Добро переможе зло», «Дарувати добро», «Добра наука», «Добре зернятко – гарні сходи», «Школа доброти», Пухнач В. «Вогник добра», Нікітенко В. «210 добрих справ»; книги, які розповідають про наших героїв-захисників, українських козаків і отаманів, славетних князів і богатирів, легендарних історичних постатей України:«Героям слава», «Небесна варта», «Лицарі волі», «Князі України», «Українці, що удосконалили світ», Каляндрук «Дітям про козаків», Заманова Т. «Отаман Гамалія», Яськів Р. «Дітям про опришків», Іваницька Д. «Дітям про Україну», Неділько Р. Гаврош О. «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу»; книги, які дарують весняний настрій та позитив: «Я все люблю в своїм краю», «Чарівне слово», «Отака у нас родина!», «Про маму», «Квітковий годинник», «Вірші до улюблених свят», Паронова В. «Оповідання про сім’ю», Шевчук В. «Панна квітів та інші казки», Гуменюк Н. «Веселка для веселика», Гуріна В. «Абетка ввічливості», Кириченко В. «Веселі історії», Лущевська О. «Друзі за листуванням», Потаніна І. «Ну чисто янгол!», тощо.

   Для дорослих читачів рекомендуємо патріотичні книги: «Їхні зорі не згасли», «Небесна сотня», Гуменюк Б. «Блокпост»,  Лойко С. «Рейс», «Аеропорт» та інші; книги про силу добра та любов:

«Вустами янголів», «Теплі історії про дива, коханих і рідних», Антощак М. «Воістину люблю», Волок Л. «Останній шанс на кохання», Головій О. «Любові дивне задзеркалля», Ігнатова Н. «Миттєвості буття», Кимличенко І. «Сьогодні сонячно», Конвіцький Т. «Хроніка любовних подій», Корній Д. «Поруч з тобою», Куява Ж. «Дерево, що росте в мені», Саліпа О. «Зламані речі», Спаркс Н. «Найкраще в мені», Талан С. «Букет улюблених квітів», Талан С. «Надеюсь и люблю», Шкляр В. «Характерник»; інші книги та періодичні видання найрізноманітнішої тематики: журнали «Люди і долі», «Сімейний порадник», «Вишиванка», «Hand made», «Здоровье», кулінарні книги.

Тож, ласкаво просимо до нашої бібліотеки за добрими й корисними кригами для навчання та дозвілля!