понеділок, квітня 19, 2021

Благоустрій на сільському кладовищі

Шанувати померлих, які були нам дорогими за життя – це святий обов’язок кожного з нас. Дуже важливо не забувати дорогу до місця останнього спочинку своїх близьких, аби їхні могили не перетворювалися на порослі бур’яном пагорби за якими важко встановити, хто тут був раніше похований. 

Кілька днів тому, 17 квітня, відбулася загальносільська толока на кладовищі в с. Любитів. Зібралося чимало селян, щоб навести лад та облагородити дану територію. Було затрачено багато зусиль людей, але спільною працею вдалося очистити масштабну територію сільського кладовища і навіть погана погода не завадила нам в досягненні поставлених цілей.
 

  • Проведені роботи з розчищення окремих могил від торішнього сухого листя та зілля; 
  • здійснено викошування трави, вирубку чагарників, дерев та інших самонасаджень; 
  • упорядковано територію навколо Братської могили. 
 

Висловлюємо щиру подяку односельчанам, які не дивлячись на несприятливі погодні умови, щоденні турботи, все ж відгукнулися й активно долучились до таких потрібних добрих справ.

Особливу подяку хочеться висловити любитівцям, які надали власну техніку по вивезенню сміття та підвезення піску, закупили власним коштом необхідні засоби, взяли інвентар для роботи.

І пам’ятаймо, дружньо згуртувавшись, завжди легше робити такі необхідні справи! Адже, ми не лише допомогли довкіллю та рідному селу, а й висловили свою повагу до роду, зберігаємо пам'ять про тих, хто відійшов у вічність, даючи гідний приклад своїм дітям.