четвер, травня 18, 2023

участь в благодійному ярмарку «Разом до Перемоги»

Нещодавно, 16 травня, відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ, приурочений 6-ій річниці утворення Колодяжненської громади.

Цього дня увагу присутніх жителів та гостей селища привернув ярмарок «Разом до Перемоги», де всі охочі могли придбати різноманітні смаколики, вироби народних умільців, картини, прикраси та інші корисні речі, виручені кошти з яких допоможуть нашим воїнам-захисникам.

Також, у фойє будинку культури с. Колодяжне було організовано виставку-конкурс дитячих робіт на патріотичну тему «З Батьківщиною у серці», до участі в якій долучилися учні кожного із закладів освіти сільської ради й малеча дошкільних закладів.

Не менш цікавим було відкриття концертної програми, виступи місцевих талантів та Волинського народного хору. А розпочалася програма з хвилини мовчання і поіменного вшанування пам'яті полеглих земляків.

Працівники Любитівської бібліотеки також прийняли участь в благодійній ярмарці та долучилися до збору коштів на благо ЗСУЩиро дякуємо вмілим рукам Шостачук Н.І. за смачне печиво у вигляді жовто-блакитних сердечок, яке всі залюбки купували. Дякуємо усім організаторам та учасникам заходу, які роблять добру справу заради спільної мети – нашої Перемоги!