понеділок, грудня 28, 2015

Відчинило двері диво новорічне

Передчуття Нового року – це час, коли кожен з нас сподівається на щасливі та дивовижні зміни у близькому майбутньому, а також, вірить у здійснення найзаповітніших бажань. А для малечі це ще й чудова нагода добряче розважитись та отримати бажані подарунки.
 
27 грудня у фойє Любитівського Будинку культури на маленьких дошкільників нашого села чекала справжня весела новорічно-розважальна програма. А розпочала її ведуча Поліщук Людмила із святкового передноворічного вітання для всіх присутніх. 
 
Ну, а далі діти викликали своїх улюблених героїв: Снігуроньку та Діда Мороза, роль яких переконливо зіграли Поліщук Катерина та Поліщук Сергій.
За традицією, вони запалили вогні новорічної зеленої красуні і розпочати веселі забави
Рухливі ігри, цікаві конкурси, танцювальні хороводи не давали нудьгувати в цей день нікому. 

 Лише зрідка Дід Мороз сідав на відпочинок слухаючи вірші про зиму з вуст лісових звірят та казкових героїв, в які переодяглися наші малята.
Звісно, за ці старання всі дітки отримали подарунки.
 Тож, не важко здогадатись, що піднесений настрій та веселий сміх лунав по всій святково-прикрашеній залі протягом всього дійства. А на останок, всі бажаючі малюки разом із своїми батьками, друзями та рідними залюбки фотографувались на згадку біля ялинки зі Снігурочкою та Дідом Морозом
 ВІТАЄМО ВСІХ ІЗ НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ 2016 РОКОМ!!!