неділю, березня 01, 2015

І етап конкурсу "Найкращий читач року"

    З метою заохочення дітей до читання, виявлення їх читацьких уподобань, популяризації найкращих зразків творів української та світової літератури, вже в котре в стінах нашої бібліотеки був проведений конкурс «Найкращий читач року».
    В даному конкурсі прийняли участь школярі 6-7 класів Любитівської ЗОШ. Під час своїх виступів діти майстерно проявляли фантазію, ерудицію, креативність, свої захоплення та артистичні здібності. Не розгубилися учасники відповідаючи й на додаткові запитання щодо пріоритетів читання та їх улюблених книг.
Визначити переможця було справою не з простих, але здійснивши аналіз читацьких щоденників, враховавши кількість прочитаних книг, наявність творів сучасних українських та зарубіжних письменників, оригінальність оформлення та висловлювання власних думок, вдалося визначити переможця.
Отже, кращим читачем нашої бібліотеки стала учениця 7 класу В’юн Наталія, яка презентувала книгу письменника рідного краю – Йосипа Струцюка «Пригоди за всілякої погоди», - повість «Буб».  



Тож, ми вітаємо Наталю з перемогою і бажаємо успіхів у ІІ етапі конкурсу, що проходитиме в районній бібліотеці для дітей.