четвер, травня 16, 2024

Участь в благодійній ярмарці на підтримку ЗСУ, приуроченій 7-ій річниці утворення громади та Дню вишиванки

16 травня, з нагоди 7 річниці від дня утворення Колодяжненської громади, а також Всеукраїнського дня вишиванки, у центральній садибі громади відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Адже, важливо не тільки пам’ятати, що війна триває, а й підтримувати в тилу наших захисників.

    Благодійні ярмарки – це один із хороших спосіб підтримати наших воїнів. Всі охочі цього дня мали можливість придбати для себе вироби народних умільців, різноманітні смаколики, випічку тощо, й заодно допомогти, бо отримані кошти від продажу передадуть військовим для придбання необхідного обладнання.

   Активно долучились до хорошої й благодійної справи бібліотечний колектив нашої громади, які приготували безліч смачних страв, привезли вироби місцевих умільців, картин та багато іншого для продажу на даній ярмарці.

   Спільними зусиллями вдалося майже все розпродати гостям та місцевим жителям. Тож, всі залишились задоволеними: і покупці і продавці, що працювали заради такої потрібної справи.

Дякуємо всім організаторам та учасникам дійства, які докладають зусилля задля наближення такої довгоочікуваної перемоги та миру.