суботу, грудня 31, 2016

Створюймо новорічний настрій разом!


     Новий рік – одне з небагатьох свят, що об`єднує все людство. Адже, за всіх часів у різних народів були і є свої традиції його зустрічі та святкова атрибутика.
Одним із міжнародних символів свята є новорічне деревце. В нашій країні – це звичайно ж вічнозелена красуня ялинка, яка з кожним роком набуває нового змісту. Бо, кожен із нас, намається зробити новорічне свято особливим і для того ми проявляємо свою фантазію, вносячи у давні традиції нові ідеї.  
На сьогоднішній день, все більш популярними стають незвичайні альтернативні ялинки. Варіантів їх створення неймовірно багато. Тепер це вже тренд, який набуває все більше обертів. Вони можуть бути як різної форми, так і виконані з різних предметів та матеріалів.  
    За лічені дні до Новогу року, у читальній залі бібліотеки для всіх відвідувачів створили креативну книжкову ялинку. Над незвичайною красунею бібліотекарі працювали разом зі своїми юними читачами
    Перший фундаментальний ярус будівельного матеріалу склали найпопулярніші книги 2016 р., основу заповнювали цьогорічні книги-ювіляри, а верхівкою нашого деревця стала найновіша література, яка ще чекає на свого читача. А далі, як і годиться, всі стали прикрашати ялинку вже підготовленими ретро-іграшками, дощиком, сніжинками, іграшками-саморобками тощо.   
Крім того, попрацювали наші користувачі і над дизайном справжньої «живої» красуні-ялинки, і над декорацією всього приміщення бібліотеки
     І вийшло все, – пречудово! Наша книгозбірня стала ще більш яскравішою, привабливішою, наповнилась пахощами свіжої хвої та тонким ароматом  мудрих, цікавих книг.



Тож, запрошуємо усіх до бібліотеки, де кожен зможете на власні очі побачити нашу святкову арт-істаляцію, почути про різні корисні дрібнички, що так чи інакше, допомагають підняти новорічно-різдвяний настрій та заповнити свої довгі зимові вечори читанням, – що зігріває і заспокоює.