пʼятницю, серпня 30, 2019

Підсумки бібліотечного літа.


Ось і завершилось наше бібліотечне літо. Це був сезон веселощів, розваг, творчості, різноманітних змагань та конкурсів
За підсумками літнього періоду в нас значно збільшилось число відвідувачів, до бібліотеки активно записувались нові користувачі, серед який багато дітей, що відпочивали під час шкільних канікул  у свої родичів.
Тож, протягом всього літа, діти та дорослі знайомились з книжковими новинками, які щомісячно надходили до бібліотеки, тематичними виставками та викладками, а також, брали активну участь в масових заходах.
Особливо насиченою була літньо-бібліотечна програма для наших юних користувачів. 
    Завітавши у нашу книгозбірню, діти не лише обирали вподобані книги та журнали для читання, а й грали веселі, пізнавальні, рухливі ігри, здійснювали літературні мандрівки та віртуальні подорожі, спробували свої сили в спортивних змаганнях, творчих конкурсах, інтелектуальних вікторинах, брали безпосередню участь в проведенні та підготовці свят приурочених різним подіям, датам чи особистостям.
Звісно, крім всіх вищезгаданих занять, тут діти щодня проводили свій вільний час, який використовували для спілкування з друзями, відвідуванню соціальних мереж, перегляду відео на Ютуб, пошуку новинок та цікавої інформації в мережі Інтернет, роздруковували малюнки для творчості, читали періодичні видання та нові книгиНерідко, таке дозвілля ставало сімейним, що є вдвічі приємнішим для нас, бібліотечних працівників, адже, кожен зміг знайти щось цікаве для себе.
Сумно, але канікули для школярів та відпустки для дорослих,  скінчились, як і літня сонячна пора. Та не варто засмучуватись, бо на зміну йому прийде нова,  осіння пора, яку ми обіцяємо зробити не менш яскравою, пізнавальною та корисною
Отже, дорогі друзі, ми з нетерпінням щодня чекаємо на нові зустрічі з Вами!