понеділок, лютого 12, 2018

Кімнатні рослини взимку: добрі поради по догляду



Часто буває так, що взимку, коли вся природа відпочиває і перебуває у режимі сну, ми сумуємо за різнобарв’ям кольорів та свіжістю зелені. І тільки кімнатні рослини, при правильному догляді за ними, можуть порадувати наше око та підняти настрій у цю холодну пору року. 
То який же має бути правильний догляд, якщо відомо, що деякі рослини зимою входять у стан спокою, а інші продовжують квітнути? Ясно тільки одне – вони потребують різного режиму поливу, температури, освітлення, тощо.   
Тож, перше цьогорічне засідання нашого клубу «Квітникар» було присвячене темі «Кімнатні рослини взимку: секрети догляду»
Під час зустрічі члени клубу розповідали про проблеми, які у них виникали по догляду за своїми зеленими улюбленцями, шукали причини їх негативного стану та способи вирішення, а також ділились один з одним власним досвідом чи корисною методикою.
У свою чергу, бібліотекарі підготували їм у поміч тематично-довідкову літературу, яка міститься у фонді книгозбірні, а також продемонстрували кілька цікавих відеосюжетів по даній темі. А саме:
По закінченню заходу, ми вирішили зігріти наших квітникарів чашкою доброго чаю, ароматної кави і пригостити смачним печивом, що дало змогу продовжити спілкування більш по-домашньому, у  теплій і дружній атмосфері.
Сподіваємось, що дана зустріч-бесіда вже у найближчий час принесе свої позитивні результати всім нашим любителям рослин.