вівторок, лютого 16, 2021

Любові чарівні сторінки

Мабуть не випадково прекрасний день Св. Валентина віднедавна співпадає з Міжнародним днем дарування книг, адже, це чудовий привід подарувати книгу тому, кого ти любиш.
Наша бібліотека любить своїх читачів, як і вони нас. Ми намагаємось задовольнити всі їхні запити, а вони нам віддячують не лише гарними словами, а й найціннішим для нас – новою книгою у подарунок.

Нещодавно до свята ми отримали чудові книжкові дарунки від нашого постійного читача, місцевого священника Василя Поліщука, за що ми йому дуже вдячні. Це такі книги: Бутченко М. «Петлюра. Боротьба», Дегтяренко Я. «Ярино, вогнику мій», Оллнатт Л. «Небо належить нам», Эдхилл И. «Наслєдница царицы Савской».

У свою чергу, для своїх відвідувачів до 14 лютого ми підготували тематично-книжкові виставки, в які запустив свої стріли наш Купідон.

Перша виставка «Проникливі історії кохання» для дорослих читачів, що включає безліч найкращих історій та романів про кохання, любов і щирі теплі почуття. Живою окрасою даної виставки стала яскрава квітка каланхое, яка наче навмисно рясно розквітла червоним.   

  

Друга виставка «Любові чарівні сторінки» для наших юних читачів, книги якої розповідають дітям про їх улюблених принців та принцес, підліткові почуття чи щирі дружні відносини. 

 

Обидві виставки  доповнюють символічні «валентинки», які напередодні для відповідного настрою і з любов’ю виготовили бібліотекарі разом із нашими постійними читайликами.

Тож, всіх книголюбів запрошуємо до бібліотеки, де живе не лише мудрість, а й щира любов!