неділю, квітня 17, 2016

В буянні квітів весняних ...

    З приходом весни у кожного дбайливого господаря додається чимало роботи і садових клопотів, а тим паче з наближенням Великоднього свята. Кожному хочеться встигнути все привести до ладу: подвір’я, дім, город і особливо, – свій квітник
   Адже, яке ж подвір’я чи будинок гарно виглядатиме без квіткового розмаїття!? Саме такій квітково-весняній темі було присвячено аж дві теми засідання клубу «Квітникар», що відбулися у березні та квітні.
Під час зустрічі наші члени клубу розглядали різні варіанти правильноuj підбору та висадки рослин, включаючи всі особливості їх росту та догляду.
Нерідко за потрібною інформацією та корисними порадами їм доводилось звертатись до тематичної літератури із фонду нашої бібліотеки та Інтернет-ресурсів
Постало завдання: зробити так, щоб садові площі, клумби та підвіконня наших квітникарів потопали у зелені та квітах, і все навкруги наповнялося весняними пахощами. 
Для того, щоб перевірити чи вдалося садівникам реалізувати свої плани та ідеї, ми завітали до їх у гості напередодні Пасхи і зробили декілька яскравих фотографій.
 Тож, дорогі наші відвідувачі, результати клопіткої праці наших квітникарів, судити Вам. Приємного перегляду!