неділю, червня 30, 2024

Про участь в літературно-мистецькій вікторині «Думки-мережанки»


В червні, Волинською обласною бібліотекою для дітей було проведено літературно-мистецьку вікторину «Думки-мережанки», яка присвячена 175-й річниці від дня народження української письменниці Олени Пчілки серед читачів-учнів 5-9 класів.

Мета вікторинившанування творчої спадщини Олени Пчілки, мотивація до поглибленого вивчення її творів, літератури про життя і творчість письменниці, громадської і культурної діячки, етнографки, виховання у дітей поваги до мови і традицій свого народу, формування національної свідомості, підтримка творчих здібностей дітей, пожвавлення роботи бібліотек.

Завдання вікторинипопуляризація української мови та літератури, виховання у дітей любові до художнього слова, рідної мови, поваги до видатних людей України, формування навичок дослідницької діяльності, надання можливості для розвитку творчого та інтелектуального потенціалу дітей.

Тож, читачі бібліотек нашої громади взяли активну участь в даній вікторині і здобули певні успіхи.

Читачка бібліотеки-філії с. Черемошне Білінець Вікторія здобула ІІ місце, а Москаленка Іллю з с. Колодяжне відзначили за креативний підхід до виконання завдань.

В свою чергу, ми хочемо подякувати нашій читачці, Антонюк Марійці, яка також була учасницею вікторини та нагороджена місцевою грамотою за старанність.

Вітаємо діток та бажаємо успіхів в майбутньому.