вівторок, лютого 09, 2021

Акція «Подаруй бібліотеці сучасну книгу»

Дорогі наші користувачі, друзі, книголюби! Більшості з Вас добре відомо, що наближається 14 лютого – свято любові та День святого Валентина! А чи знаєте Ви, що 14 лютого – це ще й Міжнародний день дарування книг. Мета його заснування надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.
    Ідею створення свята Міжнародного дня дарування книг підказав маленький син засновниці відомого сайту дитячої книги у США Еммі Бродмур, запитавши її, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги? Адже, це крутий спосіб поділитися любов’ю та взяти участь у добрій справі!

Пам’ятаймо, книгаодин із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; вчить жити і працювати; вона дає читачу гарні життєві поради і відповіді на безліч запитань.

Тож, любі читачі, ми проводимо постійно діючу акцію «Подаруй бібліотеці сучасну книгу», і відповідно, були б дуже раді отримати до святкового дня нові книжкові подарунки.

Хто має бажання і змогу, долучайтесь до хорошої, приємної, корисної справи, і переконаєтесь, що дарувати подарунки так само приємно як їх отримувати!