пʼятницю, грудня 01, 2023

Увага! Нові надходження.

Шановні читачі! Раді знову повідомити Вам про нові надходження! 
Більш детальніше про новенькі книги читайте нижче. Приємного перегляду та читання!
Гнатко Д.
Щоденник безнадійно приреченої: роман / Дарина Гнатко. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля». – 2023. – 336 с.

Євгенія, Женя, Єуженія… Її по-різному називали протягом останніх трьох років Другої світової війни, поки вона долала важкий шлях, який довелося пройти від рідного українського села до Польщі, Польщі до Німеччини і назад.Євгенія Скріль вижила під час Голодомору, її сім'я зазнала утисків з боку комуністів, пізніше у пам'яті закарбувалась жорстокість німецьких нацистів.Козацьке коріння, прагнення волі та доброта людей дали Євгенії змогу вибратися живою з двох таборів смерті, а також пізнати справжнє кохання серед страждань та зради.Однак чи судилося їй разом із коханим чоловіком подолати всі перепони?Про це розкажуть сторінки щоденника.

Джіо С. Я кохатиму тебе завжди: роман / Сара Джіо; пер. з англ. С. Мокрої. – Х.: Віват, 2023. – 320 с. – (Серія «Художня література»).

У цій теплій і водночас щемкій історії майстерно сплітаються події минулого й сьогодення. Головна героїня Кейлі Крейн не може повірити у власне щастя: вона успішна журналістка й наречена ідеального хлопця. Проте одна зустріч із безпритульним чоловіком – Кейдом Макаллістером, коханням цілого її життя, – несподівано змінює все. Він не впізнає Кейлі, але вона вирішує дізнатися, що сталося з ним, колишнім керівником фірми звукозапису, і допомогти йому владнати своє життя.

Агнєшка М. Емі і Таємний Клуб Супердівчат. Сніговий патруль: повість / Агнєшка Мєлех; пер. з пол. Дзвінки Матіяш. – Львів: Видавництво Старого Лева, 2022. – 176 с.

Уже незабаром різдвяні канікули. Емі та її друзі візьмуть участь у святковому ярмарку домашнього печива та ялинкових прикрас. Ще вони готуються до важливої урочистої події, тож невдовзі всі разом знову зустрінуться у Жаб’ячому Розі. Там кобила Брава, улюблениця Таємного Клубу, нарешті знайде новий дім. Проте її перевезення до сільської стайні стане неабияким викликом.Чи буде успішним нове завдання Таємного Клубу? І яка несподіванка чекає на сніговий патруль у лісі?

Казки лісу (для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку) / уклад. Карпенко Ю. М. / тексти Т. Міндерене  та ін. – Київ: ТОВ «Видавництво Глорія», 2023. – 96 с.: іл.

Ця книга прекрасно підійде вашій дитині для першого самостійного читання, адже вона містить невеличкі цікаві та повчальні казки для розвитку, які неодмінно їй сподобаються. Казки надруковані великими літерами та мають кольорові ілюстрації. Цю книгу можна взяти з собою в дорогу, на прогулянку і читати разом з друзями!

Лондон Д. Жага до життя: збірка оповідань / Джек Лондон; з англ. пер. О. Бабушко. – Київ: Видавництво Букшеф, 2022. – 96 с.

В оповіданнях Джека Лондона йдеться про цікаві мандрівки, ризиковані пригоди й суворі випробування, які автор пережив змолоду на засніжених просторах американської Півночі. З ряду власних вражень автора та історій, які розповіли старожили цього краю, на сторінках книги Джек Лондон створює особливий, неповторний у своїй мовчазній та аскетичній красі світ – світ, де нестерпний холод тільки розпалює людські пристрасті, де легко наживають стан і миттєво розбивають останні надії , де виковують характери долі, що непоправно ламають; світ, де людина і природа знову і знову відчувають один одного на міцність і де всупереч крижаному подиху смерті люди і звірі невпинно рухаються вперед, тому що їх тягне незламна жага життя...

МакДоналд М. Джуді Муді рятує світ: повість / Меган МакДоналд; пер. з англ. Наталії Ясіновської. Львів: Видавництво Старого Лева, 2023. – 144 с.

Це третя книжка з серії про Джуді Муді. Що робити, якщо ти хочеш врятувати світ, а твоя родина нищить тропічний ліс? Джуді Муді не здається і починає з малого, адже вчитель сказав, що навіть одна людина може змінити світ. А вона – не одна.