пʼятницю, грудня 28, 2018

Бібліотечна майстерня: на новорічний майстер-клас ми запрошували Вас...

Напевно, кожна людина любить та дуже чекає приходу радісних зимових свят, до яких потрібно заздалегідь добре підготуватись. Звісно, що вся ця клопітка робота розпочинається ще на початку грудня, а закінчується десь у наступному місяці.
Тож, вже за гарною традицією, відчинила свої двері наша бібліотечна майстерня, яка запросила всіх охочих на тематичні заходи під назвою «На новорічний майстер-клас ми запрошуємо Вас». 

Тут кожен відвідувач мав змогу спробувати себе у ролі мага чи то доброго чарівника, що власноруч перетворює прості речі у дивовижні та яскраві новорічні прикраси. 

Здебільшого, у грудневих майстер-класах взяли участь діти та підлітки, які навчались створювати ажурні сніжинки, зимові витинанки, ялинкові іграшки та інше.
   Більше того, ці юні майстри своїми виробами допомогли святково прикрасити вікна й читальний зал нашої бібліотеки, взяли участь в оформленні тематичної виставки, нарядили ялинку, яка є незмінною й головною окрасою новорічних свят.
Тепер з упевненістю можна сказати, що завдяки співпраці з такими помічниками, наша книгозбірня готова святково зустріти кожного свого відвідувача, даруючи при цьому гарні враження та настій. 
Тож, запрошуємо до бібліотеки, де на вас вже чекає корисна підбірка Інтернет-ресурсів, нові книжкові романи, що зігрівають в морозні вечори, зимові казки для малят, а також, доречними стануть колядки, щедрівки та різноманітні новорічно-різдвяні віншування.



Немає коментарів:

Дописати коментар