вівторок, листопада 21, 2023

Україна: незалежність, гідність, свобода!

21 листопада відзначаємо День Гідності та Свободи. Цей день пов’язаний з початком двох революцій, коли голоси мільйонів громадян злилися в єдиний голос нації, щоб твердо сказати: українці хочуть і будуть жити у вільній, демократичній та квітучій державі. Щорічно в Україні відзначаються ряд заходів приурочені цим подіям. 
Мета заходів – вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, сприяння національно-патріотичному вихованню дітей та учнівської молоді, розвитку почуття національної самосвідомості та громадянської активності, формування розуміння єдності і цілісності України, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині та стати на захист державних інтересів країни.

Тож, з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи у нашій книгозбірні підготовлено тематичну виставку літератури і матеріалів «Україна: незалежність, гідність, свобода», матеріали якої будуть корисними всім любителям сучасної історії, справжнім патріотам й кожному, хто творить наше майбутнє й щиро вболіває за долю своєї Батьківщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар