неділю, квітня 28, 2024

Привітали іменинницю-довгожительку

У цей сонячний святковий день, свій 91-ий день народження відзначає наша односельчанка-довгожителькаДулька Валентина Юріївна.

На особисте свято до Валентини Юріївни зʼїхалася її родина. Від місцевої влади привітати іменинницю і висловити щирі віншування завітали: депутат Колодяжненської сільської ради та директор Любитівського ліцею Віта Чуль, бібліотекарі Тетяна Вакулюк та Юлія Войтюк.

Валентина Дулька мешкає з донькою, адже чоловік вже, на жаль, відійшов у засвіти. Все життя тяжко працювала в колгоспі дояркою, деякий час техпрацівницею у школі. Народила й виховала трьох дітей, має 5 онуків, 8 правнуків та вже тішиться 2 праправнуками.

Тож, щиро вітаємо Валентину Юріївну з днем народження та бажаємо ще довгих літ життя в доброму здоров’ї, мирного неба, щастя і добра її родині!

пʼятницю, квітня 26, 2024

Чорнобиль не має минулого...

38 років тому на ЧАЕС сталася найбільша в людській історії техногенна катастрофа, яка залишила по собі надзвичайно великий негативний вплив на навколишнє середовище та життя мільйонів людей.

26 квітня ми вшановуємо пам'ять про загиблих героїв, які віддали свої життя, борючись з наслідками аварії, а також всіх, хто постраждав від цієї катастрофи. Нехай цей день стане нагадуванням про потребу в безпекових технологіях, відповідальному використанні ресурсів та пам'яті про тих, хто став жертвою недбалості. 

Для наших читачів, в пам’ять про загиблих та постраждалих від цієї страшної трагедії, підготовлено тематичну виставку-експозицію «Чорнобиль не має минулого».

суботу, квітня 20, 2024

День довкілля. Зробімо планету чистою!

День довкілля відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня.

Головна метапідвищення рівня свідомості українців в питаннях, що стосуються збереження безпеки навколишнього середовища.

Щорічно наша громада, зокрема й любитівці активно долучаються до благоустрою навколишніх територій, наводять лад біля історичних та культурних пам’яток.

Важливо пам’ятати, що приділяти увагу санітарному стану довкілля слід не тільки навесні, а впродовж всього року.

Тож, долучаймось до подібних заходів, будьмо свідомими українцями, адже, берегти красу і чистоту природи, сприяти її оновленню – завдання кожної людини!