понеділок, серпня 22, 2011

Гріє душу село...



У Любитові відбулося свято територіальної громади, приурочене   20-ій річниці  Незалежності України. Свято розпочалося спортивними змаганнями між командами  с.Любитів та с.Рокитниця.

  Учасники команд мали змогу показати свою фізичну силу,мужність та витривалість у таких спортивних конкурсах,як:піднімання гирі,перекочування колоди,арм-реслінг,перетягування каната,козацька естафета,пляжний волейбол,міні футбол.
   Після численних та виснажливих змагань,учасники конкурсів та їх вболівальники насолоджувались смачним козацьким кулішем.
 
  Згодом, свято продовжилось у сільському Будинку культури,де під час наступного конкурсу,були представлені номери художньої самодіяльності с.Любитів та с.Рокитниця.
   
Серед присутніх глядачів, були й гості з Польщі,які теж подарували присутнім кілька музичних композицій у виконанні жіночого тріо.
        По закінченні святкової частини свята, члени журі оголосили переможця змагань,якою стала команда с. Рокитниця. Усім  учасникам святкових дійств було висловлено подяку і вручено цінні подарунки.
У фойє Будинку культури, можна було ознайомитись з роботами сільських умільців,а саме: вишиті рушники,сорочки та серветки,вишиті картини та картини з солоного тіста,картини виконані як аквареллю так і олівцем,вироби з дерева.
                                         

Крім цих робіт,можна було ще розглянути дитячі малюнки на тему «Мій рідний край,моя земля»,а також виставку літератури «Гріє душу село,моє рідне село». 

Протягом дня діяли дитячі надувні атракціони,яким особливо раділи діти.                                           
А для тих,мешканців села,хто шукає роботу,Державна служба зайнятості надавала свої послуги та консультації.
       Свято завершилося молодіжною дискотекою. Все пройшло надзвичайно весело,організовано та цікаво.
      Хочеться висловити велику подяку усім організаторам та учасникам свята,побажати усім міцного здоров’я і подальшої  такої ж активної участі у проведенні територіальних свят нашої громади.

Немає коментарів:

Дописати коментар