пʼятницю, лютого 09, 2018

І знову ювілейна дата – 80-річчя.

І знову, ювілейна дата, постукала у двері ще однієї мешканки Любитова – Рудик Марії Степанівни8 лютого їй виповнилося 80 років.
У цей святковий день, дорогу іменинницю також прийшли привітати найрідніші, сусіди, друзі і навіть усі ті, що не в змозі бути поруч, передавали вітання по телефону. 
Адже, ця жінка безумовно заслуговує поваги не лише від дітей, онуків та правнуків, а й від усіх односельчан. Бо саме Марія Степанівна, протягом довгих років свого життя була завідуючою Любитівської бібліотеки
А як відомо, бібліотечно-просвітницька діяльність нелегка справа, яка вимагає клопіткої сумлінної праці. І саме такою відповідальною трудівницею, й була наша ювілярка, що прищепила багатьом дорослим і дітям любов до невичерпного джерела духовності та знань – книги, була збирачем культурної спадщини, провідником у світ нового і непізнанного. За це її й досі пам'ятають і шанують колеги, які також завітали висловити свою вдячність за науку та неоціненний досвід, що кожного щось навчив, за добре та любляче серце, чистоту та відкритість душі.
Свою щиру любов та повагу до ювілярки висловив й колектив Ковельської ЦБС на чолі із директором Галиною Божик, що також передали найкращі побажання і пам'ятні дарунки.
І можливо, як у кожного з нас, на життєвій ниві бувають різні негаразди, та це зовсім не вплинуло на Марію Рудик. Вона по сей день, залишається привітною і життєрадісною, доброю та ввічливою, завжди готова до спілкування з оточуючими, може терпляче вислухати та допомогти порадою.
Тож, вітаємо Марію Степанівну із 80-річчям і щиросердечно бажаємо, щоб доля Вас ще довгі роки збагачувала життєвою енергією, радісними митями сьогодення. Нехай Вас завжди підтримує і розуміє уся рідня, а біди та хвороби оминають. Хай у Вашій домівці завжди панує мир і злагода!


Читайте також повідомлення у газеті "Вісті Ковельщини", №8, 2018 р. http://vk.volyn.ua/news_30_9835_Gidnishaniipovagi.html

Немає коментарів:

Дописати коментар