вівторок, січня 01, 2019

Що Новий 2019 рік нам обіцяє?..


Очікування нового року, який ось-ось настане, завжди хочеться асоціювати із змінами лише на краще. Адже, кожному з нас у будь-якому віці хочеться вірити у магію добрих й світлих свят, чекати дива. Але що ми знаємо про рік, який наступає?  
Ми підібрали декілька найцікавіших припущень щодо Нового 2019 року
Отже, до Вашої уваги, коротка інформація про головне.
Згідно з китайським гороскопом, прийдешній 2019 рік проходитиме під заступництвом Жовтої Земляної Свині або Кабана. Точно рік Свині настане 5 лютого 2019 року і триватиме до 25 січня 2020.
Рік миролюбної Свинки стане сприятливим для того, щоб підвести підсумки: викреслити із життя всіх тих, хто тягнув Вас вниз і помиришся з тими, кого Вам не вистачало.
Більш того, це рік має бути яскравим, активним і відкритим бажанням жити, творити, радіти життю, сприятиме здійсненню сміливих задумів та ідей.
Якщо вірити астрологам, то 2019 рік буде особливо щасливим для знаків Зодіаку водної стихії: Рака, Скорпіона, Риби, Тельця, Лева, Водолія.
В новому році всім знакам Зодіаку пощастить в особистому житті, а одиноким дається шанс знайти пару на все життя. А ось на роботі всіх очікують ділові та особисті поїздки, завдяки яким відкриються чудові перспективи кар’єрного зростання
Вірити в подібні передбачення чи ні, то справа кожного, але гадаємо, що позитивні думки налаштують на потрібний лад і притягнуть фортуну на Вашу користь.
 І ще декілька цікавих фактів про 2019 рік на тему «Чи знаєте Ви, що..»:
ООН оголосило:
2019 – Міжнародним роком помірності.
2019 – Міжнародним роком корінних народів.
2019 – Міжнародним роком періодичної системи Менделєєва.
ЮНЕСКО оголосило:
м.Шарджа (ОАЕ) – Всесвітньою столицею книги. 
Президент України оголосив
2019 – роком Китаю в Україні.
2018–2027 рр. – десятиріччям української мови.
2019 – роком української культури в Австрії. 
2019 – роком сім’ї в Україні.
     Проводжаючи рік Собаки, давайте скажемо йому спасибі за вірність і дружбу, за ласку і службу. На зміну їй приходить Свинка, якій теж не чужі ці позитивні якості.
Тож нехай у Новому Році життя буде багатим на незабутні враження, хай мрії збуваються, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові,  радості, достатку, миру! Нехай 2019-й дарує тільки найкраще!

Немає коментарів:

Дописати коментар