четвер, березня 11, 2021

Свято весни і краси, ніжності й любові...

В перші березневі дні, коли ледве відчувається перше тепло сонячних променів, а у повітрі витає свіжий  подих весни, ми з радістю зустрічаємо Міжнародний жіночий день. Адже, все найкраще та найсвітліше, що є в нашому житті – чарівність, ніжність, тепло, щастя, любов та кохання, – пов’язане з Жінкою, є її невід’ємною часткою і складовою справжньої берегині роду людського.

Тож, щоб віддати шану жінці та відзначити прихід весни, в нашій бібліотеці було проведено урочистий захід під назвою «Свято весни і краси, ніжності й любові»

 

 

 

 

Юні учасники свята, дівчата та хлопці, брали активну  участь в інтелектуальній вікторині, декламували тематичні вірші, привітання та побажання для прекрасної половини людства, виготовляли "дівчину-весну", грали веселі та цікаві ігри.

Також, для наших відвідувачів ми організували тематичні виставки-перегляди: перша – для дівчаток та про дівчат «», друга – для жінок та про жінок «Весна і Жінка – вічні два крила»

По завершенні свята діти із задоволенням фотографувались, ділились враженнями, обирали книги для домашнього читання й частувались солодкими смаколиками. Тож, гадаємо, нам вдалося створити свято та відповідний настрій.

Перебіг нашого свята можна переглянути на нашому каналі в youtube за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=TWRgaZTrzhc

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар